Een affiliate marketing website maken voor het online genereren van inkomsten

Geplaatst op 01-04-2024

Categorie: Computer en internet

Met het PHP script van Vrolijk Internet Services kunt u op een eenvoudige wijze uw eigen affiliate webwinkel beginnen. Een belangrijk onderdeel van dit affiliate script is de beheeromgeving waarmee ieder onderdeel op uw website aangepast kan worden naar uw eigen voorkeuren. Zo kunt u het uiterlijk van uw affiliate website aanpassen via deze beheeromgeving of nieuwe informatieve pagina’s aan uw affiliate website toevoegen (blogberichten).

Affiliate netwerken en producteeds

Van de diverse affiliate netwerken kunt u productfeeds toevoegen binnen uw affiliate webwinkel. Productfeeds bevatten prijs- en productinformatie van meerdere producten en door productfeeds toe te voegen kunt u met enkele eenvoudige handelingen een groot aantal producten toevoegen binnen uw affiliate winkel. De informatie uit deze productfeeds kan geautomatiseerd en periodiek worden opgehaald en verwerkt binnen de affiliate webwinkel.

Waardevolle informatie

Affiliate sites die waardevolle informatie bieden voor de bezoeker zullen over het algemeen beter gewaardeerd worden door de zoekmachines en zodoende een hogere positie in de zoekresultaten van Google krijgen. Door informatieve pagina’s toe te voegen krijgt u een betere waardering door de zoekmachines, omdat uw affiliate website veel meer is dan alleen een overzicht van de producten die u promoot.

Beheeromgeving

Alleen u heeft toegang tot deze beheeromgeving. Wanneer u het affiliate webshop script installeert, kunt u de gebruikersnaam en het wachtwoord zelf instellen. Als u de installatie door de leverancier laat uitvoeren, zult u de inloggegevens per e-mail ontvangen. U kunt daarna, wanneer u bent ingelogd, zelf uw wachtwoord aanpassen.

Mogelijkheden

Wanneer u op basis van affiliate marketing inkomsten genereert, hoeft u zelf geen producten in te kopen of een voorraad bij te houden. De leverancier zal de spullen versturen naar de klant. Als tussenpersoon krijgt u een percentage van het door de klant uitgegeven bedrag. Het is mogelijk om met affiliate marketing een extra zakcentje te verdienen bovenop de inkomsten die u al heeft. Ook zijn er mensen die een fulltime inkomen verdienen met affiliate marketing.